Lena Thomé

I slutet av 2009 öppnade jag min egen salong Stay Young Kliniken på Kommendörsgatan i Stockholm.


Här arbetar jag främst med lyftande ansiktsbehandlingar, Stay Young som är en behandling som påverkar muskulaturen i ansiktet, och ger ett omedelbart resultat. Huden känns direkt fräschare och fastare redan efter första behandlingen. Därtill är behandlingen väldigt avstressande och behaglig.
Se under Stay Young knappen för mer information om behandlingen.


I egenskap av Stressterapeut/Avspänningspedagog tar jag emot klienter för individuella samtal. I bagaget har jag med mig en del stresshanteringsverktyg så som avspänningsövningar, mental träning m.m. Samtalet är tänkt att vara förebyggande eller i ett rehabiliterande syfte gällande vardagsstress.


Jag kommer att fortsätta att arbeta med Feng Shui. Ett fantastiskt verktyg att arbeta med när det gäller hälsan. Inom Feng Shui erbjuder jag privata konsultationer i hem men även på företag. Jag håller även föredrag för mindre grupper.


På salongen arbetar jag utifrån ett helhetspaket, d.v.s med det inre, det yttre och miljön runt individen. Jag är övertygad om att vi behöver ta hand om alla dessa bitarna i vårt livspussel för att trivas och må bra.


Välkommen att kontakta mig.